امروز :
38584770 51 98+  
   

غذاهای خاصی که فقط در ایرلاین‌های بزرگ می‌توان تجربه کرد

الی گشت

یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث برتری یک ایرلاین نسبت به دیگر رقبای خود می‌شود، کیفیت پذیرایی و وعده‌های غذایی است که با آن از مسافران خود پذیرایی می‌کند.

به گزارش ایسنا، ایرلاین‌هایی همچون امارات و یا ترکیش از جمله شرکت‌های هواپیمایی هستند که با داشتن کترینگ‌های مخصوص به خود، وعده‌های غذایی منحصر به‌ فردی را برای مسافران پروازهایشان تدارک می‌بینند.

غذاهای هواپیما چگونه پخته می‌شوند؟

غذایی که در هر پرواز سرو می‌شود، بازتابی از فرهنگ غذایی غالب کشوری است که ایرلاین متعلق به آن است.

روند آماده‌سازی غذاهای هواپیما با غذاهای عادی مقداری متفاوت‌تر است. هم از نظر شکل طبخ و هم‌ روند آماده‌سازی، تقریباً زمین تا آسمان با پخت و تهیه‌ی غذا در آشپزخانه و یا رستوران‌های مختلف فرق می‌کند. از لحاظ طعم غذاها هم از آنجایی‌ که هواپیماهای مسافربری دارای فضایی خشک و با فشار بالا هستند، مزه‌ی آن‌ها متفاوت‌تر از زمانی است که همان غذا در شرایط عادی سرو می‌شود.

اول‌ از همه باید بگوییم که غذای ایرلاین‌های مختلف همگی توسط آشپزخانه‌های تخصصی پخته می‌شود که به‌ اصطلاح به آن‌ها کترینگ گفته می‌شود. از زمان تهیه‌ی مواد غذایی گرفته تا زمان پخت و از آن مهم‌تر بسته‌بندی و آماده‌سازی روزانه هزاران غذای متنوع که مطابق ذائقه‌ی مسافران مختلف باشد، فرآیندی طی می‌شود که تنها با برنامه‌ریزی و اجرای منظم تیم‌های حرفه‌ای به دست می‌آید.

غذای ایرلاین‌های مختلف همان‌طور که تفاوت‌های مهمی دارند، دارای نقاط اشتراکی هم هستند؛ مثلاً یکی از نکاتی که بین تمامی کترنیگ‌ها مشترک است این است که همه‌ی آن‌ها از مواد غذایی بسیار تازه و مرغوب استفاده می‌کنند. همچنین منوی غذایی و شکل و نوع سرو وعده‌های غذایی در کلاس‌های پروازی مختلف باهم یکسان نیستند.

کیفیت غذایی ایرلاین‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است و به همین خاطر، این خود تبدیل به عاملی رقابتی برای هواپیمایی‌های مختلف شده است و به نظر می‌رسد که شرکت‌هایی همچون ترکیش و امارات توانسته‌اند تا از برندگان این رقابت باشند و مسافران این ایرلاین‌ها می‌توانند غذاهای خوشمزه و باکیفیت‌تری را میل کنید.

 

 

  • a1
  • a2
  • a3
  • a5
  • a7
  • l11
  • l12
  • l13
  • l14
  • l8
  • l9